PAY IT FORWARD

(1 klantbeoordeling)

10.00

Categorie:

Beschrijving

Op deze plek kun je een bedrag besteden aan de Pay it forward-actie: al het geld wat via deze weg bij mij binnenkomt hou ik apart voor mensen die het niet breed hebben en wel een Magische Massage verdienen. Ik heb klanten die maanden sparen om bij me te kunnen komen en ik ken genoeg mensen die het zo krap hebben dat het boeken van een massage niet eens in ze óp zou komen. Voor deze mensen is de Pay it forward-actie bedoeld. Elke keer als dit potje voller wordt, kies ik iemand uit aan wie het wordt besteed. Ik heb dit vaker gedaan op deze en andere manieren en ik kan je vertellen; de blijdschap van de ontvanger is overweldigend, elke keer weer. Helemaal als het uit een potje komt wat door meerdere mensen wordt gevuld is het een onbeschrijflijk gevoel als WE zo’n kado kunnen geven aan iemand die het zo nodig heeft.

Het bedrag voor deze aankoop staat op €10,- Je kunt natuurlijk meerdere in je winkelmandje doen als je meer dan 10 euro wil doneren. Dat is aan jou. Elke €10,- op de teller is er 1 en ze worden stuk voor stuk enorm gewaardeerd!

P.S. Uiteraard stop ik zelf ook regelmatig een bedrag in het potje. Sowieso gaat elke fooi die ik krijg erin tenzij iemand expliciet aangeeft dat het voor mij persoonlijk bedoeld is. In het laatste geval gaat de fooi in mijn potje ‘zelf naar de massage’ 🙂

P.P.S. Nu de Herfst Reading online gaat kun je ook een Pay It Forward doen voor een reading voor een ander die het niet breed heeft. Je kan en mag aangeven of je wil dat jouw donatie naar een massage gaat of naar een reading. Geef je niks aan daarover dan besteed ik het naar eigen inzicht voor mensen die het kunnen gebruiken.

1 beoordeling voor PAY IT FORWARD

  1. Ikke

    Prachtig initiatief

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *