Consulten

Sessie coaching & reading €77,-

Tijdens deze volledige sessie coaching & reading gaan we samen kijken waar je nu staat en waar je eventueel vastloopt. We gaan uitkristalliseren wat het is dat je wérkelijk verlangt voor jezelf en hoe je dat het makkelijkst kunt bereiken. Je krijgt dieper inzicht in je emoties en het ‘waarom’ van je eigen handelen. Gedurende ons gesprek zal ter sprake komen wat ik zie en voel gebeuren in jouw energie en kun je dit zelf ook (leren) ervaren. Alles wat er op mediamiek gebied gebeurt zal ik met je delen zodat je alle informatie krijgt die op dat moment nodig is.

Veel ongemak (fysiek, emotioneel of anderszijds) heeft te maken met een gebrek aan energiemanagement. Alles is energie; je gedachten, je lichaam, je emoties. Door al deze energieën in jezelf te leren kennen, zul je in staat zijn er gericht(er) sturing aan te geven. Dit geeft kracht en motivatie om dát te veranderen wat jou belemmert volledig je mooie zelf te zijn.

Magische Massage €65,-

Deze ontspanningsmassage noem ik magisch omdat ik gebruik maak van mijn mediumschap en healing. Het is een massage voor het hele lichaam en tijdens het masseren pas ik healing toe waar ik dat als nodig voel en na afloop zal ik het met je delen als ik iets voor je heb doorgekregen. De magie zit ook in de intentie. Van tevoren zal ik, samen met jou, de intentie bepalen die ik in ga zetten tijdens de massage. De volledige afspraak duurt een uur, dat is inclusief aan- en uitkleden en het (korte!) voor- en nagesprekje. Puur het masseren is dan ongeveer 3 kwartier tot 50 minuten.

De Magische Massage is een weldaad voor lichaam, geest en ziel. Voor zover mogelijk zal ik alles in jou terug in balans brengen en je weer laten landen in jouw magische lijf.

Heksenhulp €55,-

Heksenhulp kun je aanvragen bij het helpen manifesteren van doelen, wensen & werkelijkheden.

Je vraag moet concreet zijn & je wens zuiver. Ik werk -uiteraard- alleen voor het hoogste goed van elke betrokkene en ik behoud mij het recht voor een aanvraag niet in behandeling te nemen, zonder opgaaf van redenen. In het geval ik een aanvraag niet in behandeling neem wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Bij acceptatie van een aanvraag krijg je een mail met daarin mijn formulering van wat ik voor jou ga helpen manifesteren en de dag dat ik in mijn heksenhuisje verdwijn om daar jouw ritueel uit te voeren. Ook krijg je waar nodig informatie over wat je zelf verder nog kan doen en een foto van (een deel) van het ritueel.

Ik heb een coachings traject doorlopen bij Mariëlle. Tijdens gesprekken is Mariëlle er echt voor jou, open en liefdevol zonder oordeel. Je kunt gewoon jezelf zijn en alle kanten laten zien. Je krijgt er zoveel aangereikt. Niet alleen haar liefdevolle energie waardoor je makkelijker oud zeer kan loslaten, maar ook praktische wijsheden en lessen.
Regelmatig heb ik een reading aangevraagd voor problemen in mijn leven. Vaak hielp het mij onmiddellijk en zelfs een tijd later als ik de reading nogmaals doorlas vond ik nieuwe informatie waardoor opnieuw stukjes op hun plek vielen.
Tijdens mijn proces heb ik veel (spirituele) coaches bezocht. Mariëlle is een van de weinigen bij wie ik nog regelmatig terug kom.

Marla Knoop