Herfst Reading 2022

22.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Het laatste kwartaal van 2022 breekt bijna aan en we gaan de herfst in. Misschien voel je al dat je er aan toe bent; aan wat koelere temperaturen, in slaap vallen met het geluid van de regen buiten, kaarsjes aan en een dekentje op de bank. Wij mensen zijn niet alleen gevoelig voor het ritme van de natuur, wij zijn onderdeel van de natuur. En zodra de natuur de herfst in gaat en de bomen hun bladeren verliezen, worden wij ook uitgenodigd los te laten wat ons niet meer dient, meer naar binnen te keren en onze innerlijke kwaliteiten te herontdekken en verder te ontwikkelen en koesteren.

Wil jij weten wat de herfst je brengt, wat je los mag gaan laten en welke innerlijke kwaliteiten de ruimte willen krijgen van jou? Boek dan de Herfst Reading 2022 en ik zet het op een rijtje voor je. Met gebruik van mijn mediamieke kwaliteiten, orakelkaarten, stenen en jouw en mijn gidsen samen laat ik de woorden voor je stromen om antwoord te krijgen op bovenstaande vragen, afgestemd op JOU.

Na bestelling van de Herfst Reading kom je op mijn lijst te staan die ik op volgorde van binnenkomst afhandel. Uiterlijk 21 september, het begin van de herfst, heb jij je reading in je mailbox.

Happy Herfst!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herfst Reading 2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.