Lieve vrienden,

Jullie denken vaak dat overvloed op elk gebied niet mogelijk is. Vooral op financieel gebied liggen er nog veel blokkades op en voel je je rijk met vrienden, familie en geluk en denk je in je achterhoofd dat materieel rijk zijn te veel gevraagd is. Het voelt voor sommigen niet kies om materiële rijkdom te verlangen, niet ‘spiritueel’…

Ik kom jullie vertellen dat overvloed op elk gebied wel degelijk mogelijk is en dat financiële rijkdom daartoe behoort! Waarom zou je niet geldelijk rijk mogen zijn? Waarom zou je op elk gebied gelukkig mogen zijn behalve op financieel gebied? Waarom zou financiële rijkdom nastreven niet spiritueel zijn?

Geld is energie en energie moet stromen, zo ook geld. Het is wel degelijk spiritueel verantwoord om geld te vragen voor verleende diensten. Je geeft energie en dan hoor je het ook te krijgen. Dat hoeft niet perse in de vorm van geld, het kan ook en wederdienst zijn. Maar in de wereld waarin jullie vooralsnog leven is geld nou eenmaal een geaccepteerd ruilmiddel. Maak daar gebruik van, durf daar gebruik van te maken. Durf erom te vragen, aan degene aan wie je een dienst verleent maar ook aan het Universum.

Het is al vaak ter sprake gekomen dat je alles aan het Universum kunt vragen. Je kunt je ook richten tot je gidsen of engelen zo je wilt. Jullie worden continu herinnerd aan de mogelijkheid tot vragen wat je wenst. Je mag alles vragen en als het niemand schaadt of achterstelt (inclusief jezelf) zul je het ook krijgen. Hetzelfde geldt voor geldelijke middelen. Als het niemand schaadt dat jij behoorlijk betaald krijgt voor wat je geeft in het leven zul je het krijgen. Behalve als je ergens in je achterhoofd de overtuiging hebt vastgezet dat je het niet verdiend, of dat het niet spiritueel is om geld te willen of welke overtuiging dan ook.

Velen van jullie zetten zelf een blokkade op het ontvangen van rijkdom, geldelijk of anderszins. Weet dat je het waard bent om te krijgen wat je wilt, weet dat je het verdient om in rijkdom te leven! Jullie mensen zijn machtige, krachtige wezens. Jullie kunnen alles creëren, wat je maar wilt. Omdat jullie alles zo goed kunnen manifesteren geldt dat ook voor blokkades. Als je niet volledig openstaat om te ontvangen zul je niet volledig ontvangen. Als je je niet volledig waard voelt om genoeg geld binnen te krijgen om in je leven te kunnen doen wat je wilt, zal het Universum jou niet waardig genoeg vinden. Je krijgt precies datgene wat je uitzend.

Zend vanaf nu ontvangende gedachten uit! Gedachten zijn ook energie, wat je uitzendt krijg je terug. Zend uit dat je jezelf waardig acht om dat te ontvangen wat je wilt, voel jezelf waardig en in de wieg gelegd om rijkdom te ontvangen. Op het gebied van relaties, geluk en materie. Ook jij verdient het om in een mooi huis te wonen, om genoeg geld tot je beschikking te hebben om te doen wat je hart je in geeft, om eens niet de eindjes aan elkaar te knopen…

Stop met jezelf de blokkades op te leggen die het ontvangen in de weg staan! Stel je open, keer op keer. Open je armen, je hart en je hoofd zodat je daadwerkelijk in staat bent te ontvangen wat jou toe-valt.

Maak jezelf onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem. Er ligt zoveel zware energie op het begrip ‘geld’, door te denken dat je het niet verdient of dat het niet bij jouw ‘spirituele natuur’ past draag je bij aan de zwaarte van de geldenergie. Jullie kunnen er gezamenlijk voor zorgen dat het begrip ‘geld’, materie, economie worden geheeld van de zwaarte en negatieve associaties door er positieve aandacht aan te schenken. Zie het als wat het is, rijkdom. Deel het waar je kunt en leer te ontvangen, elke dag. Maak het tot iets positiefs door te delen, hoe meer je deelt hoe meer je zult ontvangen. Als je deelt,onvoorwaardelijk deelt, suggereert dat, dat je je geen zorgen maakt om wat je weg geeft. Er ligt dan geen zwaarte op het begrip ‘geld’ voor jou en dat heelt onmiddellijk de blokkade die er zat en laat jou open staan voor het ontvangen.

Lieve vrienden, ontvang en wees rijk in elke zin. Deel je rijkdom en maak van deze wereld een Rijk waar overvloed heerst en niemand iets tekort komt.