Over mij

Ik word wakker om naar de WC te gaan en terwijl ik slaapdronken mijn weg vind naar de badkamer zie ik daar in mijn ooghoek een man in de kamer staan. Hij heeft een regenjas aan en een hoed op, en kijkt naar mij. Ik schrik niet, loop door en doe mijn ding op de WC.

Terwijl ik daar zit besef ik me wat ik zojuist heb gezien. Wie is die vent? En hoe gek is het eigenlijk dat ik helemaal niet schrok?
Op mijn weg terug naar het bed zie ik hem weer en dit keer kijk ik hem aan. De blik in zijn ogen vertelt me dat hij mij ook ziet. Hij blijft staan en ik ga weer slapen.

Gewend aan dit soort dingen val ik gewoon weer rustig in slaap en de volgende ochtend vertel ik het mijn toenmalige vriend. Hij herkent zijn opa in mijn verhaal en heeft zelfs een leuke herinnering aan de regenjas van opa. Deze herinnering en het feit dat zijn opa ‘op bezoek’ is geweest geeft hem de boodschap die toen nodig was voor hem.

Deze anekdote vond ongeveer 15 jaar geleden plaats. Toentertijd was ik inmiddels gewend aan het zien van ‘geesten’ en het interpreteren van de reden van hun zichtbaarheid.
Dat ik er zo rustig mee om kon en kan gaan heeft veel voeten in de aarde gehad. Als kind zag ik ‘ze’ ook en oh, wat was ik bang. Zeker toen ik nog te jong was om goed te verwoorden wat ik zag en ik me niet begrepen voelde in mijn angst.
Ik heb hard gewerkt om mijn gevoeligheid te begrijpen, te accepteren en te gebruiken. Deze ervaring zet ik sinds 2010 in voor mijn werk coach, medium, masseuse en trainer.

Inmiddels weet ik dat ik altijd de energie van een mens en situatie zie. Een ‘geest’ is slechts één van de vele vormen waarin energie zich manifesteert. In het dagelijks leven en in mijn werk heb ik vooral te maken met het zien, lezen en interpreteren van de energie van de persoon die tegenover me zit en de situaties waar zij in zitten.
Doordat ik met mijn ‘energetische blik’ een extra visie heb en ben getraind in de interpretatie en de verwoording daar van, ben ik in staat de ander een helder beeld te geven van waar ze zich bevinden en waar ze zichzelf eventueel blokkeren.
Met die extra visie (wat ik ook wel reading noem) en mijn ervaring in coaching kan ik een cliënt snel en accuraat begeleiden in hun proces en hen helpen te komen waar ze heen willen.
Of dat nu gaat over het (leren) omgaan met hooggevoeligheid, herstel van burn-out, het omgooien van werk of privéleven; de expertise die ik kan bieden is vaak een dankbaar houvast voor hen die bereid zijn hun leven te veranderen ten behoeve van hun eigen geluk.

Mariëlle Diemel. Ik ken haar Readings, haar Cirkels en haar schatjes uit de Mineralen winkel. Er zijn heel veel woorden die ik kan koppelen aan mijn ervaringen met haar, maar dat is’m nou juist…het zijn MIJN ervaringen. Mariëlle Diemel is er om te ervaren, een energetische ervaring. Zeer echt en persoonlijk. Een mooi Zijn die haar Wijsheid met je deelt zodat je bij je eigen Wijsheid komt. Ik zie haar als een Godin met een Gouden randje. Bloedmooi. Haar readings zijn om point. Heldervoelend als ze is komt het kristalhelder aan. Mineralen komen via haar uit een liefdevolle nest mijn huis in. Haar Cirkels zijn een (Ziels)cadeau van mezelf.

Ik kan haar met alle liefde, oprechtheid en overtuiging aanbevelen. Ervaar haar

Gül Imeci

3 jaar geleden leerde ik Mariëlle -bij toeval (maar wat is toeval?) kennen, in een fase van mijn leven toen werkelijk alles op zijn kop stond. Bezig met genezen van mijn ziekte, nog in de war, nog steeds pijntjes, onzekerheid, trauma’s op te ruimen, heeft u nog even?

Wat aanvankelijk begon met een “normale spirituele huisreiniging” (ik dacht namelijk dat daar veel kwaaltjes door kwamen), groeide uit tot een band op andere vlakken. Al snel voelde Mariëlle aan dat mijn paranormale trechter wagenwijd open stond en mijn gaven niet konden wachten om aan het werk te gaan, maar ik stond er toen nog niet voor open. Misschien vond ik het zelfs wel een beetje eng? In ieder geval leerde Mariëlle mij dat wanneer de tijd rijp was, ik dat zou voelen! Iedere 3-4 weken had ik een coachingssessie bij mij thuis .Ze leerde me feilloos dingen aan te voelen, readings te doen, mijn “oplaadpunten” in en om het huis te herkennen en nog meer af te gaan op mijn gevoel. De sessies vlogen voorbij; buiten dat Mariëlle heel kundig en bekwaam is op haar vakgebied is het ook gewoon een hele leuke meid waar je gigantisch mee kunt lachen en helemaal je zelf bij kunt zijn.

Ik heb veel van haar geleerd, op paranormaal vlak, de steentjes komen nu mondjesmaat ;-), maar met name heeft ze me geleerd van mezelf te houden en trots te zijn op wat ik heb mogen bereiken tot nu toe. Bring in the future!

Patricia Vorstenbos