‘Het Kosmisch Licht dat in golven naar de aarde komt is velen van jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Ondanks dat het mooi en nodig is om een betere realiteit te creëren, brengt het ook de nodige verwarring en spanning met zich mee. Wat er gebeurt met elke golf is dat er een lading van Licht op jullie wordt uitgestort. Dit Kosmisch Licht zorgt ervoor dat jullie lichaam, jullie gedachten en jullie realiteit letterlijk lichter worden. Jullie lichamen zijn zich langzaam aan het hervormen in een Kosmisch lichaam wat uit Licht bestaat. Dit ten behoeve van de ascensie die gaande is.
Zodra elke golf van licht is geïntegreerd zullen jullie merken dat je weer bent gegroeid. Maar het proces van integratie kan zeker zwaar zijn. Het brengt spanning met zich mee en geeft een meedogenloze spiegel voor zaken die nog niet helemaal verwerkt of uitgezuiverd zijn. Is het jullie opgevallen dat er de laatste tijd zaken naar boven komen waarvan je dacht deze allang verwerkt te hebben? Verwerken en volledig integreren en loslaten zijn verschillende dingen. Al deze zaken, emoties, gebeurtenissen komen nog één keer boven om door jullie bekeken te worden, definitief te worden uitgezuiverd om vervolgens te worden losgelaten. Voorgoed.
Het enige wat jullie hoeven te doen is ruimte geven aan dat wat zich aandient. Mediteer erop als je dat prettig vindt of geef het gewoon bestaansrecht. Laat het zijn. Meer hoeven jullie niet te doen.
Het kan zijn dat er bepaalde inzichten mee gepaard gaan en wees daar dan dankbaar voor. Omarm deze inzichten en laat het vervolgens los. Ga weer verder op je pad in de wetenschap dat je ziel wederom is gegroeid.
Voor de zeer gevoeligen onder jullie kan dit proces van licht-integratie zeer ongemakkelijk zijn. Wees jezelf en je lichaam behulpzaam door regelmatig te aarden, de natuur op te zoeken als je ziel daarom vraagt en verstandig te zijn met wat er binnen komt via voedsel e.d.
De laatste weken kunnen jullie zien als een geboorteproces. Jullie zijn allemaal, niemand uitgezonderd, door een smalle opening gegaan in energetische zin. Doordat er weinig ruimte was om jezelf in te begeven kon je niet om de spiegel heen die je werd voorgehouden. Iedereen, bewust of onbewust, heeft in deze spiegel gekeken en gezien wat er nog geïntegreerd mag worden.
Maak je geen zorgen om spanningen in je emoties of lichaam. Het hoort er allemaal bij. Blijf je gevoel volgen en zoek hulp, medisch of alternatief, als je daar behoefte aan hebt. Laat je nakijken en gerust stellen door een medicus als je denkt dat je klachten fysiek van aard zijn maar de kans is groot dat er fysiek niets te vinden is. Het is een energetisch proces waar jullie doorheen gaan en alles wat zich in energie bevindt uit zich ook in de materie.
Volg in alle gevallen je gevoel en klop aan voor hulp als je dat nodig hebt. Je hoeft deze weg niet alleen te bewandelen, er zijn mensen om je heen die door hetzelfde gaan en begrijpen wat je voelt.
Laat het Kosmisch Licht binnenkomen en geef dit Licht de ruimte. Hoe meer je dit toelaat, hoe sneller je weer in staat bent jouw toegenomen Licht te laten schijnen.’