Lief mens, durf te vliegen!

De tijd is gekomen om de hoogte in te gaan en groot te durven dromen. Zodra je grote wensen hebt zullen de grote wielen van het leven voor je in beweging worden gebracht. Durf te geloven in jouw grote dromen en straal jouw grootsheid uit. Je zult vanzelf zien dat je daarmee de grote wensen die je hebt, gemanifesteerd kunnen worden.

Jij bent groots en je mag de hoogte in. Jij mag uitsteken boven het gemiddelde en daarmee jezelf laten zien aan de wereld. De wereld wacht op jou en jouw grootsheid.

Zolang je stevig geaard kunt blijven in je dagelijkse werkelijkheid is het veilig en zelfs nodig om af en toe de hoogte in te gaan.

Laat de hogere dimensies toe in je leven, de hogere energieën en de wezens die daar thuis zijn. Denk aan Engelen, opgestegen Meesters en alles wat Goddelijk is. Al deze energieën mag jij meer toe gaan laten in jouw dagelijkse werkelijkheid. Dit zal je stimuleren om zelf ook op grote hoogte te leven zonder dat je je plek op aarde uit het oog verliest.

Ook jij komt oorspronkelijk uit de hogere dimensies, ook jij bent een goddelijk wezen. Het is tijd om jouw goddelijkheid volledig uit te gaan drukken hier op aarde.

Jij bent hier naar toe gekomen omdat je grote wensen hebt voor de wereld en de mensheid.

Nu is het moment gekomen deze wensen hier op aarde neer te zetten. Maar daarvoor zul je eerst mogen beseffen dat jij deze grootsheid verdient!

Neem af en toe een moment waarop je rustig kunt zitten, stevig kunt aarden en vervolgens kunt voelen hoe jouw hoger zelf in directe verbinding staat met het Goddelijke. Zie maar voor je hoe jouw energie is verbonden met de kern van het Universum. Ga in gedachten maar die hoogte in, vlieg tussen de sterren en voel je thuis. Ook jij komt daar vandaan en bent een prachtig kanaal waardoor deze hoge energieën op aarde neergezet kunnen worden.

Moeder Aarde weet dit en moedigt jou aan de verbinding te voelen en dit toe te laten.

©Mariëlle Diemel