Lieve vrienden,

Elf is een meestergetal en dit jaar is dan ook het jaar van Meesterschap. Met meesterschap komt manifestatie wat inhoudt dat je alles kunt creëren wat je maar wilt. Dit was altijd al zo ,lieve vrienden, maar dit jaar is de manifestatie bijna zo snel als het licht.

Op onze weg naar het hoogtepunt van ascensie in 2012, volgend jaar, gaat de manifestatie van onze wil sneller en sneller.

Wees daarom alert op wat je denkt. Elke gedachte zal zich zoals gezegd sneller en sneller manifesteren. Ook negatieve gedachten.

Als je merkt dat de werkelijkheid om je heen niet is zoals je die graag zou willen, kijk dan rustig naar je gedachten. Welke gedachten zitten in je hoofd? Wat voor energie stuur je naar buiten, het universum in?

Wat je uitstraalt krijg je namelijk direct terug.

Ik gebruik vaak het voorbeeld van het reserveren van een parkeerplek. Want besef, lieve vrienden, dat jullie je gedachten kracht voor alles mogen gebruiken, voor grote en kleine dingen. Jullie zijn machtig genoeg en het waard om je werkelijkheid volledig vorm te geven zoals je wilt. Dus ook met ogenschijnlijk kleine dingen.

Vraag van tevoren aan het universum of je engelen om wat je wilt. Vertrouw erop dat er naar je wordt geluisterd en het zal zo zijn. Als je ook maar enige twijfel hebt of je wel zult krijgen wat je vraagt, stuur je dus twijfel naar het universum. Het universum geeft je dan direct dezelfde twijfel terug. En het zal twijfelachtig zijn of je die parkeer plek krijgt. Of waar je ook om gevraagd hebt…

Dit is het jaar, dit is de tijd waarin je volledig in je eigen Meesterschap mag gaan staan.

Wees de Meester die je bent en gebruik de kracht die jou toebehoort.

Wees niet bang om deze kracht en macht te gebruiken.

Velen van jullie hebben in het verleden, in wat jullie vorige levens noemen, je macht misbruikt, en van hieruit is bij velen van jullie de angst ontstaan om dit weer te doen, je macht misbruiken.

Vertrouw erop dat het misbruik in het verleden onderdeel was in jullie ontwikkelingsweg. Dit is niet meer het geval vanwege het simpele feit dat je dit al gedaan hebt. Het is niet meer nodig om dit nog eens te doen. In vele levens hebben jullie kunnen zien en ervaren waar jullie toe in staat zijn en vanwege de spirituele ontwikkeling die je hebt doorgemaakt weet je nu op zielsniveau hoe je je eigen kracht en macht kan gebruiken en hoe vooral niet.

Vetrouw erop dat je weet wat juist is, gebruik je kracht, jouw persoonlijke magie.

Je kunt je eigen werkelijkheid creëren, toveren als je wilt.

Laat de magie in je leven toe. Je hoeft er niets voor te doen; geen cursus te volgen of een lange opleiding te doen. Het geheim zit hem in het niets doen. Daarmee laat je toe wat naar buiten wil komen. Jouw magie.

Bij alle dingen groot en klein, vraag wat je wilt, stuur je intentie naar het universum. Zo maak je je eigen werkelijkheid.

Vergeet de rituelen, regels en beperkingen. Laat alle limieten los en sta simpelweg toe dat de magie zich vormgeeft in je leven.

Het leven IS magie, jij bent magie. Wees magie en je zult een magisch leven leiden.