Magic Spray

8.00

Categorie:

Beschrijving

Een Magic Spray is samengesteld en afgestemd op de wensen van de gebruiker. Ik maak gebruik van intenties, rituelen, stenen, kruiden en oliën. Je kan een spray bestellen voor bijvoorbeeld bescherming tegen externe invloeden, aarding, rust, motivatie, nieuwe energie, verdieping van je vrouwelijkheid… alles kan. Er zijn inmiddels vele fans van de sprays, mensen die eens in de zoveel tijd aangeven waar ze behoefte aan hebben in een nieuwe spray.

Geef bij je bestelling aan waar je behoefte aan hebt en ik maak een Magic Spray afgestemd op jouw wensen. Als je niet weet (te verwoorden) wat je wensen zijn dan vraag ik het gewoon aan je ziel 🙂 en maak ik op intuïtie de juiste spray voor je.

KINDEREN: Ook voor kinderen is gebleken dat de spray goed werkt. Meestal gaat het om angsten, niet alleen durven slapen, faalangst etc. Voor kindjes die in hun kamer bijvoorbeeld van alles zien waar ze bang voor zijn -en daardoor niet kunnen of durven slapen- noem ik het Monsterspray. Elke avond voor het slapen samen de Monsterspray rond de kamer spuiten om alle ‘monsters’ naar hun eigen bed te sturen zodat de kamer fijn en veilig aanvoelt.

Gebruik de spray op gevoel. Je kan elke dag even over je heen sprayen, je kunt het op je kussen sprayen voordat je gaat slapen, bij je dragen om te sprayen als je er behoefte aan hebt etc.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *