Magic Spray ‘Transformatie’

8.00

Categorie:

Beschrijving

De ‘Transformatie’ spray is weldadig in tijden van grote verandering. Hij helpt je gecentreerd te blijven, in liefde voor jezelf en omringt jouw huidige transformatie met zachtheid en draagkracht. Ook als je nog niet in transformatie bent maar daar wel aan toe bent is deze spray te gebruiken. In dat geval zal hij je helpen door te stromen naar dat wat goed voor je is maar waarvan je de eerste stappen nog niet hebt durven zetten.

Naast een combinatie van etherische oliën bevat de Magic Spray een combinatie van stenen die afgestemd zijn op, en geprogrammeerd zijn met, het genoemde thema. De spray is direct na aanschaf klaar voor gebruik.

De Magic Spray is op gevoel gemaakt en mag heerlijk op gevoel gebruikt worden. Meestal adviseer ik de spray in ieder geval 1x per dag te gebruiken maar vaker mag natuurlijk ook. Lekker doen wat fijn voelt! Je kunt de spray in je eigen energieveld sprayen (wederom zo veel als nodig voelt maar een paar keer spuiten kan al genoeg zijn). Je kunt de spray ook gebruiken om in de ruimte te spuiten waar je verblijft. Bijvoorbeeld in de slaapkamer voordat je gaat slapen. Ook is het mogelijk om een paar druppels in een voetenbadje te mengen en daarmee de werking via je voeten binnen te laten komen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Spray ‘Transformatie’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *