Magic Spray ‘Eigen Wijsheid’

8.00

Categorie:

Beschrijving

De ‘Eigen Wijsheid’ spray helpt je herinneren aan de diepe, oeroude, wijsheid die in jou huist. Alles wat je ooit als ziel aan kennis, ervaring, liefde en energie hebt opgedaan nodig je uit naar je bewustzijn te komen. Geef jouw Ziel de leiding over je leven om jouw zielenpad helder te krijgen en de inzichten om deze te kunnen bewandelen.

Naast een combinatie van etherische oliën bevat de Magic Spray een combinatie van stenen die afgestemd zijn op, en geprogrammeerd zijn met, het genoemde thema. De spray is direct na aanschaf klaar voor gebruik.

De Magic Spray is op gevoel gemaakt en mag heerlijk op gevoel gebruikt worden. Meestal adviseer ik de spray in ieder geval 1x per dag te gebruiken maar vaker mag natuurlijk ook. Lekker doen wat fijn voelt! Je kunt de spray in je eigen energieveld sprayen (wederom zo veel als nodig voelt maar een paar keer spuiten kan al genoeg zijn). Je kunt de spray ook gebruiken om in de ruimte te spuiten waar je verblijft. Bijvoorbeeld in de slaapkamer voordat je gaat slapen. Ook is het mogelijk om een paar druppels in een voetenbadje te mengen en daarmee de werking via je voeten binnen te laten komen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Spray ‘Eigen Wijsheid’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *