Kadobon Magische Massage 30 min

22.00

Categorie:

Beschrijving

Deze kadobon geeft de ontvanger een Magische Massage van een half uur, ter waarde van €30,-.

Deze ontspanningsmassage noem ik magisch omdat ik gebruik maak van mijn mediumschap en healing. Het is een massage voor het hele lichaam en tijdens het masseren pas ik healing toe waar ik dat als nodig voel en na afloop zal ik het met je delen als ik iets voor je heb doorgekregen. De magie zit ook in de intentie. Van tevoren zal ik, samen met jou, de intentie bepalen die ik in ga zetten tijdens de massage. De volledige afspraak duurt een half uur, dat is inclusief aan- en uitkleden en het (korte!) voor- en nagesprekje. Puur het masseren is dan ongeveer 20-25 minuten.

De Magische Massage is een weldaad voor lichaam, geest en ziel. Voor zover mogelijk zal ik alles in jou terug in balans brengen en je weer laten landen in jouw magische lijf.

De kadobon is na aanschaf 1 jaar geldig en kan desgewenst direct naar de ontvanger opgestuurd worden. Geef in dat geval duidelijk aan naar wie en welk adres in het vakje ‘opmerkingen’ bij bestelling. Daar kun je ook aangeven of je een persoonlijke boodschap mee wil sturen, die schrijf ik dan voor je op een kaartje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kadobon Magische Massage 30 min” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *