Huisreiniging

150.00

Categorie:

Beschrijving

Ons huis moeten we niet alleen fysiek schoonmaken met een sopje en de stofzuiger maar ook energetisch. Alles wat we denken, doen en voelen laat een rest-energie achter in de ruimte waarin het gebeurt. Ben je bijvoorbeeld veel aan het piekeren of vinden er regelmatig ruzies plaats in huis? Dan kun je dat in de energie merken aan een vaag gevoel van onbehaaglijkheid bijvoorbeeld.

Het kan ook verder gaan dan rest-energie van onszelf. Soms is een huis of zijn de bewoners ‘open’ voor de andere werelden. Het kan dan zijn dat er entiteiten zich in huis vestigen of regelmatig op bezoek komen. Dat kunnen ‘vreemden’ zijn maar ook overleden dierbaren. Zolang het thuis overal fijn voelt is er niks aan de hand maar zodra het op bepaalde plekken onbehaaglijk voelt dan moet er energetisch iets gebeuren. Vooral kinderen kunnen hier last van hebben wat zich uit in (in)slaapproblemen, heftige emoties zonder aanwijsbare oorzaak, niet alleen durven zijn etc.

Voor mij maakt het niet uit of het om rest-energie gaat of entiteiten. Energie is energie is dat is mijn werk. Tijdens een huisreiniging maak ik een rondje door het huis om te kijken, voelen en ervaren wat er aanwezig is. Dit vertel ik uiteraard ook aan de bewoners. Daarna ga ik aan het werk om het huis te reinigen van alle ongewenste energie en zorg ik ervoor dat het zo blijft. Ook geef ik tips en trucs aan de bewoners om het zelf bij te houden wanneer dat nodig is.

Binnen een straal van 75 kilometer vanaf Haarlem kom ik op afspraak naar je toe. Het tarief voor een huisreiniging is exclusief reiskosten.

Neem contact op voor meer informatie via info@mariellediemel.nl of bel of app me op 0624221869.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huisreiniging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *