Autumn

38.50

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

De omslagdoek ‘Autumn’ heeft aardende kleuren en door de link naar de herfst zit de intentie van ‘loslaten’ erin verweven. Laat deze herstkleuren je omhullen in het loslaten wat je niet meer dient en ondertussen houdt deze schat je natuurlijk heerlijk warm.

Alle omslagdoeken zijn met de hand gehaakt door La Bruja. La Bruja betekent ‘de heks’ en is het haakmerk van mijn eigen tante en heks Joke. Joke is één van de vrouwen in mijn tribe die mij heeft helpen opvoeden in het gewone leven en begeleid in het ‘onzichtbare leven’. Als zeer gevoelig kind leerde ik van haar de eerste kneepjes van het heks-zijn waardoor ik me makkelijker door het ‘gewone’ leven kon bewegen.

Elke omslagdoek, elke haak binnenin, is door La Bruja omvat met de intenties passend bij de betreffende doek.  Heerlijk als extra warmte voor buiten maar natuurlijk ook als geborgenheid om je heen binnen op de bank. En los van dit alles zijn ze natuurlijk ook gewoon prachtig!

De omslagdoeken zijn 240 x 130 cm en hebben een knoop aan één van de punten zodat hij op verschillende manieren gedragen en vastgezet kan worden.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Autumn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.