Amethist geode 13,76 kilo

385.00

Uitverkocht

Beschrijving

Deze geode bestaat voor het grootste deel uit Amethist. De rand geheel van Chalcedoon (Amethist groeit in Chalcedoon) en in de Amethistpuntjes kun je Hematietstipjes ontdekken. Drie in 1 dus!

Hij is 13,76 kilo, meet 38 cm hoog, 23 cm breed en is 19 cm diep.

Amethist bevordert (geestelijke en lichamelijke) reiniging, spiritueel inzicht, meditatie en innerlijke rust. Hij helpt je intuitie te verhogen en laat de ontwikkeling van paranormale gaven op een fijne manier gebeuren in het juiste tempo. Amethist heeft een sterk kalmerende werking en zorgt ervoor dat gevoelens als angst, woede en verdriet makkelijker te ver- en doorwerken zijn. Door de rustgevende werking wekt hij je innerlijke kracht op. Het helpt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades. Daarnaast heeft hij een positieve invloed bij heimwee (in de brede zin van het woord; ook de heimwee naar een ‘thuis’ wat niet op aarde is.), hoofdpijn/druk op het hoofd (wat vaak komt door té open staan) en slaapproblemen (zoals nachtmerries). In een ruimte geplaatst zorgt hij voor serene rust en geeft je de mogelijkheid makkelijker af te stemmen op je hoger zelf.

Chalcedoon, of ‘Blue Lace Agaat’, is de Agaatsoort die specifiek geschikt is voor communicatie op elk niveau. Het versterkt je zelfvertrouwen tijdens het spreken voor een groep of tijdens een lastig gesprek. Het helpt je je gedachten duidelijk en helder te verwoorden maar ook verheldert het de communicatie met je hoger zelf, gidsen en engelen. Verder is het een voedende steen die gevoelens van broederschap versterkt. Hij absorbeert negative of zware energie en zet deze om in productieve energie. Chalcedoon schept evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, heft vijandigheid op en vernietigt negatieve gedachten.

Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend. Hij harmoniseert lichaam, ziel en geest en tijdens reizen buiten het lichaam beschermt hij de ziel en brengt hem weer veilig terug in het lichaam. Hij lost negativisme op en voorkomt dat er negatieve energieën de aura binnendringen. Hematiet ondersteunt timide vrouwen, laat je voor jezelf opkomen, vergroot het zelfrespect en versterkt de wilskracht. Bij juridische aangelegenheden is Hematiet de steen die je bij je moet hebben. Hij heft zelfbeperking op, helpt je van verslavingen afkomen en helpt je fouten te zien als leerzame ervaringen. Hematiet verbetert de concentratie en het geheugen en helpt je alle mogelijke problemen te ontwarren zodat er overzicht ontstaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist geode 13,76 kilo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *