Tijdens deze volledige sessie coaching & reading gaan we samen kijken waar je nu staat en waar je eventueel vastloopt. We gaan uitkristalliseren wat het is dat je wérkelijk verlangt voor jezelf en hoe je dat het makkelijkst kunt bereiken. Je krijgt dieper inzicht in je emoties en het ‘waarom’ van je eigen handelen. Gedurende ons gesprek zal ter sprake komen wat ik zie en voel gebeuren in jouw energie en kun je dit zelf ook (leren) ervaren. Alles wat er op mediamiek gebied gebeurt zal ik met je delen zodat je alle informatie krijgt die op dat moment nodig is.

Veel ongemak (fysiek, emotioneel of anderszijds) heeft te maken met een gebrek aan energiemanagement. Alles is energie; je gedachten, je lichaam, je emoties. Door al deze energieën in jezelf te leren kennen, zul je in staat zijn er gericht(er) sturing aan te geven. Dit geeft kracht en motivatie om dát te veranderen wat jou belemmert volledig je mooie zelf te zijn.

Een sessie duurt een uur (met eventuele, kleine uitloop) en kan naar behoefte gevolgd worden door een krachtige HEALING om je energie weer volledig te laten stromen en de afgelopen sessie sneller te laten integreren.

Ik heb een coachings traject doorlopen bij Mariëlle. Tijdens gesprekken is Mariëlle er echt voor jou, open en liefdevol zonder oordeel. Je kunt gewoon jezelf zijn en alle kanten laten zien. Je krijgt er zoveel aangereikt. Niet alleen haar liefdevolle energie waardoor je makkelijker oud zeer kan loslaten, maar ook praktische wijsheden en lessen.
Regelmatig heb ik een reading aangevraagd voor problemen in mijn leven. Vaak hielp het mij onmiddellijk en zelfs een tijd later als ik de reading nogmaals doorlas vond ik nieuwe informatie waardoor opnieuw stukjes op hun plek vielen.
Tijdens mijn proces heb ik veel (spirituele) coaches bezocht. Mariëlle is een van de weinigen bij wie ik nog regelmatig terug kom.

Marla Knoop

Blogger over spiritualiteit