Cursus Magische Manifestatie 

De cursus Magische Manifestatie is inmiddels een begrip geworden. Tientallen deelnemers hebben de cursus gevolgd en zijn stuk voor stuk aan de slag gegaan met hun nieuw opgedane kennis en ervaringen in het Magisch Manifesteren.

De cursus Magische Manifestatie gaat in op ‘de basics’, het grondwerk om Magisch te leren Manifesteren.

Wat houdt het in?

We gaan in 3 lesdagen in groepsverband aan het werk. Er zal veel verteld en gedemonstreerd worden maar we gaan vooral veel DOEN. We gaan intenties leren zetten en de wetten van bewuste manifestatie leren toepassen.

En natuurlijk nog veel meer! Zoals:

 • je eigen intuïtieve, magische vermogens op dieper niveau herkennen en leren gebruiken
 • je krijgt alle tips & trics over mediumschap in alle vormen
 • energieën voelen en zien
 • leren geaard te blijven in je eigen energie, ‘beschermd’ te zijn voor externe prikkels
 • foto lezen en psychometrie
 • we gaan op vision quests
 • gidsen ontmoeten en met ze werken
 • readings leren geven

Je krijgt huiswerk, doet opdrachten, werkt zowel samen als alleen en je wordt tijdens de les en daarbuiten waar nodig begeleid.

Dit alles vindt plaats in een veilige setting, een prettige sfeer in de prachtige ruimte van het KarMa huis in Haarlem.

Wanneer?

Het is een driedaagse cursus. De data zijn:

 • Donderdag 6 juni
 • Donderdag 20 juni
 • Donderdag 27 juni

 

Hoe ziet een lesdag eruit?

De deur zal om 10:00 open gaan en er staat gelijk een lekkere kop thee voor je klaar. Je hebt de tijd om te ‘landen’ en het jezelf gemakkelijk te maken zodat we stipt om 10:30 met de les kunnen beginnen.

Rond 13:00 is er een lunchpauze. Neem zelf mee wat je lekker vindt, wij zorgen voor versnaperingen & thee.

We eindigen om 16:00. Daarna is er tijd om te winkelen in de KarMa winkel!

Waar?

In het KarMa huis, de plek waar Karen Scheffers en Mariëlle Diemel beiden hun praktijk runnen en samen diverse cursussen en opleidingen geven.

Het adres is Wateringweg 99 in Haarlem

Wat kost dat?

De totale kosten per persoon bedragen €388,- inclusief BTW.

Voor dit bedrag krijg je een 3 daagse training waar je de wereld mee kan veroveren (totaal ruim 18 lesuren), een leuke goodie-bag en een ervaring voor het leven.

 

Waarom?

Omdat iedereen baat heeft bij meer magie in het leven! Omdat magie, energie en de wetten van manifestatie leren begrijpen je een hoop rust en plezier zullen brengen. En als je werkzaam bent als coach bv krijg je tools aangereikt die je ook in je onderneming toe kunt passen.

Voor wie?

Iedereen die;

* affiniteit heeft, en meer wil doen met magie, intuïtieve ontwikkeling, energetisch werk, mediumschap, leven volgens de wetten van aantrekkingskracht en manifestatie.

* over een gezonde dosis zelfkennis beschikt

* bereid is om al doende te leren en niet zit te wachten op boekenwijsheid

* van gezelligheid houdt maar ook serieus kan (samen)werken

 

Voor vragen en aanmelding kun je zowel Karen als Mariëlle benaderen.

Karen Scheffers:

06 11 342 436

info@reflectionofasoul.com

www.ReflectionofaSoul.com

Mariëlle Diemel:

06 24 22 18 69

info@mariellediemel.nl

www.MarielleDiemel.nl

Ik heb genoten van de 3-daagse cursus Magische manifestatie. In een veilige omgeving met gelijkgezinden je talenten op een leuke en ontspannen manier ontdekken en uitbouwen, gecombineerd met veel persoonlijke aandacht van Marielle en Karin maakten het hele fijne leerzame én gezellige dagen. Een aanrader voor iedereen die wel wat extra zelfvertrouwen over het eigen kunnen kan gebruiken.

Monique Hessels

Magische manifestatie, wat een geweldige ervaring. Iedereen die wilt leren voelen en wilt leren omgaan met energie zal ik aanraden deze cursus te doen. Wat een verrijking voor jezelf. Marielle en Karen laten je op je gemak voelen en zien altijd waar er hulp nodig is voor jezelf. Zoveel geleerd en zoveel kracht gekregen van die dagen. Ik zou de cursus zo nog een keer doen. Geweldig!

Tamara Groeneveld

Twee krachtige magische lieve tovenaressen!

Dankjewel voor deze heerlijk en magische ervaring! De Magische Manifestatie cursus kwam als geroepen in mijn leven! Ik heb het als zeer leerzaam, spannend, confronteren, verhelderend, leuk, gezellig en mooi ervaren!
Zo veel geleerd, fijne mensen ontmoeten en wonderlijke moment mogen meemaken! Ik kan niet wachten op de vervolg cursus! Keep it coming!

Anaïs Gonzalez

Tijdens deze cursus kun je veilig en vol vertrouwen het deurtje van je hart wagenwijd openzetten en al je verborgen talenten ontdekken, drempels vallen weg en je hebt de durf/moed om er (ge)heel voor te gaan. Al met al een fantastische ervaring en belevenis.

Chris Hooijschuur

Ja zeggen tegen de cursus Magische Manifestatie was ja zeggen tegen mezelf!

De magische stap om mijn nieuwe pad te gaan volgen. Dit alles in een fijne ruimte, met lieve mensen en in een mooie energie.

Er heerste een gezonde spanning, we waren allemaal benieuwd naar wat komen ging. Karen en Mariëlle namen die spanning gelijk weg door ons volkomen het vertrouwen te geven!

Van alles kregen we een proefje. Zo kon je ervaren wat je eigenlijk het meest ligt, dat was vaak verrassend. Fijn om ervaringen te delen met elkaar zonder vooroordeel.

Universe I wonder what miracles you will bring me today?

Met deze mooie handvatten ga ik nu door op mijn pad… ik heb het ervaren als een kadootje voor mezelf!

Heel erg bedankt lieve Karen en Marielle voor alles!

Voor jullie kennis, wijsheid, vertrouwen, emotie, luisterend oor, humor en magie.

 

Caroline Goudriaan